AktuelnoОбезбеђен прикључак на воду - у сусрет новом вртићу у Прњавору

31.03.2017. 09:01

У Прњавору ће, у простору некадашњег Дома здравља бити изграђен нови вртић. За овај објекат, амбуланту и апотеку у овом месту град је обезбедио прикључак на водоводну мрежу и за тај посао издвојио 2,5 милиона динара. Тим поводом представници Града Шапца били су наши гости у Прњавору.
- Једнак и равномеран развој на целом подручју града је основни постулат свих наших активности. И ова инвестиција у Прњавору то потврђује. Посебно ме радује што ће у овом месту бити отворен још један вртић што, уз три нова у граду, омогућује исте услове за раст и развој све наше деце – рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.
Сандра Мићић, директорка наше установе захвалила је на досадашњој подршци представницима града, у жељи да, заједничким ангажовањем, брига о свој нашој деци и убудуће буде квалитетна и свеобухватна.
О досадашњим активностима и плановима за даље пројекте говорио је Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца, а градски челници разговарали су са житељима овог места, представницима Месне заједнице и одборницима у Скупштини града Шапца из Прњавора.