AktuelnoПредстава “Три прасета” у вртићу “Пчелица”

30.03.2017. 12:52

Предшколска установа “Наше дете” наставља континуриану едукацију најмлађих о безбедном учешћу у саобраћају. Представа “Три прасета у саобраћају”, коју су припремили наши васпитачи, изведена је у вртићу “Пчелица”.
Овом извођењу присуствовала су деца из вртића „Пчелица“ и вртића „Шврћа“ из Јевремовац, а наши гости били су и представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије из Београда који су и подржали нашу Установу као пример добре праксе и подршке у формирању саобраћајне културе код деце.
- Ову представу је шабачка Предшколска установа извела прошле године пред око 1.200 ученика првог разреда. Сада смо са децом из вртића, а шабачки васпитачи на најбољи начин показују како се посвећено брине о безбедности деце у саобраћају. Осим ове представе, имали су и едукације васпитача, које ће се наставити. Све су то примери добре праксе – рекао је Милан Илић из Агенције за безбедност саобраћаја.
- Овом представом на сликовит начин нашу децу упознајемо са основним правилима и прописима у саобраћају, а све са циљем да код њих развијемо добре навике и утичемо на формирање саобраћајне културе и повећање безбедности у саобраћају – каже Сандра Мићић, директорка ПУ “Наше дете” Шабац.
Прилог о овој представи погледајте на: