AktuelnoZa zdrav osmeh naše dece

07.03.2017. 12:08

"Naša je radost najveća" poručila je danas na otvaranju stomatološke ordinacije u vrtiću "Bajka" naše Predškolske ustanove direktorka Sandra Mićić i dodala da je ovo druga ordinacija u našim vrtićima. Stomatološka stolica dar je Eparhije šabačke, a ordinaciju su, u prisustvu dece, predstavnika naše ustanove i Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić", presecanjem vrpce, otvorili Njegovo preosveštenstvo episkop šabački Lavrentije i Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
- Zadovoljstvo je videti da saradnjom Predškolske ustanove i Doma zdravlja, uz pomoć naše eparhije i konstantnu podršku grada stvaramo sve bolje uslove za zdrav rast i razvoj naše dece. Grad Šabac vodi odgovornu zdravstvenu i obrazovnu politiku, a deca su na vrhu naše liste prioriteta - rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
- Velika nam je radost što smo ovako mogli da pomognemo našim malim Šapčanima, da se osete srećnim i zadovoljnim i da shvate da neko misli na njih - poručio je episkop šabački Lavrentije.
Na ovaj način Dom zdravlja povećava dostupnost svojih usluga istakao je direktor dr Branko Vujković.
Poruke koje naše najmlađe podstiču da razvijaju zdrave navike i čuvaju zubiće preneli su mališani iz "Bajke" sa svojim vaspitačicama.