AktuelnoНајвиша оцена екстерне евалуације за нашу установу

13.06.2017. 21:25

Предшколска установа „Наше дете“ оцењена је највишом оценом – четворком током посете екстерне евалуације нашој установи прошле недеље. О овом великом успеху, који је доказ континуитета у квалитету, данас су говориле Сандра Мићић, директорка, Јасмина Вулетић, заменица директорке и сараднице Василија Ивановић Теодоровић, Марина Алексић и Снежана Мартиновић - Греци.
- Екстерна евалуација оценила је највишом оценом све области, што је изузетно велики успех и доказ професионалног и посвећеног рада свих запослених. Захвална сам колективу на труду који свакодневно улажу у овом одговорном послу, који се ради са много љубави. Ово јесте потврда квалитета и признање, али, свакако, и обавеза да наставимо са једнаким ентузијазмом да радимо и даље – рекла је Сандра Мићић, директорка Предшколске установе „Наше дете“.
Оцена евалуатора Министарства просвете је да је у Предшколској установи, која је једна од највећих у држави, евидентан тимски рад који на квалитетан и успешан начин спроводи васпитно - образовни план и програм. У том раду веома је значајна успешна сарадња са родитељима који су важан партнер у функционисању читавог процеса.
Као веома важном партнеру Предшколска установа се захвалила и медијима вести о свим важним активностима преносе локалној заједници, доприносећи транспарентности нашег рада и унапређењу квалитета.