AktuelnoПочела Девета колонија пријатељства

12.06.2017. 21:53

У вртићу „Слобода“ наше Предшколске установе данас је почела 9. Колонија пријатељства која је окупила више од 70 малишана и њихових васпитача из седам градова.
- У години када славимо јубилеј 130 година предшколства у нашем граду имамо то задовољство да угостимо 70 малишана који ће имати прилику да се упознају са свим лепотама нашег града са околином, са начином рада наше Предшколске установе, да размењују искуства и да се друже са својим вршњацима – рекла је Сандра Мићић, директорка Предшколске установе “Наше дете”.
Колонију пријатељства отворио је председник Скупштине града Шапца Немања Пајић.
- Изузетно ми је драго да наша Предшколска установа има добру сарадњу са свим овим Предшколским установама из региона и нама блиским градовима. Драго ми је да се на овај начин одржава то пријатељство, које доприноси размени знања и искуства. Желео бих и да честитам нашој Предшколској установи која је добила највишу оцену на екстерној евалуацији, то је само потврда да сви у колективу јако добро раде на задовољство деце и њихових родитеља - рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца